Jump to content


Photo

Key Problem !

key for immobilizer

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 andysvision

andysvision

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 140 posts
  • Name: Andi
  • Ford Model: Focus 2.0 TDCi
  • Year: 2006
  • Location: London

Posted 09 March 2014 - 08:20 PM

Hello everyone hope everyone is doing fine. Now here it's my problem , for some time my key doesn't work prperly for example it doest take the action with only one click , but i have to keep pushed any button and turn the key up and down so it can make that action ... it fixed itselfe one week than it went like this for about 4 mouths now and isn't coming back? 

Please can you help me, ever experiencet this one problem ? 

Thnak's 



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 sambo87

sambo87

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 55 posts
  • Name: Sam
  • Ford Model: Focus Style
  • Year: 2007
  • Location: Nottinghamshire

Posted 09 March 2014 - 08:26 PM

Have you tried changing the battery sometimes that can play a big part when the remote acts up !


Sent from my iPhone using Ford OC

#3 andysvision

andysvision

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 140 posts
  • Name: Andi
  • Ford Model: Focus 2.0 TDCi
  • Year: 2006
  • Location: London

Posted 09 April 2014 - 01:42 PM

( FIXED )

Just changed my battery and all back to normal . 

Thank you !




Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users