Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Discounted Car Insurance: Owners Club insurance could save you money on your car insurance. Get a quote

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


neepsandtatties

Speedo Not Working

1 post in this topic

Hello fellow fiestonians,

I have a 53 plate 1.25 fiesta (non-ABS). Last year my speedo worked intermittently (engine light was on most of the time). I replaced the speed sensor and hey presto no more problems.... After starting up again with the intermittent problem it now doesn't work at all. No mileage and no speedo for the past 4 days. I pulled out the sensor this morning and checked the seal and the attaching cable, no obvious problems. Been reading that it could be an ECU problem, hope not! Need to MOT my car this month so would love to fix this myself (if only temporarily) to get it through. If it is the ECU, is it a good idea to get one from a place like ebay for example?

Any ideas?

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now