Ford Owners Club - Ford Forums Messages

FORD FAIR – SILVERSTONE – 6TH AUGUST 2017

Join us on the Ford Owners Club stand at Ford Fair, Silverstone on Sunday 6th August 2017.

Click this link to find out more

    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


peterno6

Reversing Sensor Problem

2 posts in this topic

I have a focus st 07 plate and recently realised that when I put the car into reverse I get a long beep and the sensors dont work. After reading various posts I found out that the sensor that is not "clicking" is one of the middle ones. Any idea how I can fix this? Can I disconnect that one and just use the 3? Many thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Best bet is to replace it, as the long beep is a self diagnostic, if you disconnect it, it will also fail the test I believe, so you would still get the duff beeps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now