Jump to content


Photo

Ford Fiesta 1.4 Zetec.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 morganfes

morganfes

    Member

  • Budding Enthusiast
  • PipPip
  • 13 posts
  • Name: chris
  • Ford Model: fiesta
  • Year: 2003
  • Location: Lancashire

Posted 31 March 2014 - 09:23 PM

Evening all new to the site so hi everyone.

I have a mk 5 02 plate fiesta in black.
Engin size it ment to be a 1.25. But its had a 1.4 zetec s fitted.

My problem is when engine is running theres a tapping noise that has stated. Not had any problems for over 6 months.

It gets faster and faster the more I increase in speed.

Oil thats in engine it 5w/30.

Any help please.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 xdazx

xdazx

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 293 posts
  • Name: Darrell
  • Ford Model: Mondeo
  • Year: 2008
  • Location: Leicestershire

Posted 31 March 2014 - 09:30 PM

Hi welcome thats sounds like the tappets wel in older cars it was

#3 morganfes

morganfes

    Member

  • Budding Enthusiast
  • PipPip
  • 13 posts
  • Name: chris
  • Ford Model: fiesta
  • Year: 2003
  • Location: Lancashire

Posted 31 March 2014 - 09:35 PM

Anything I can do to help it.

Chris


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users