Jump to content


Photo

Starting problem on my ford galaxy


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 philip1976

philip1976

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 6 posts
  • Ford Model: ford galaxy
  • Location:

Posted 18 May 2009 - 03:38 PM

Hi everyone like the title says i have a problem on my galaxy,i had called out the AA and he said its a problem with the fuel pump, so i bought a new fuel pump but its still not starting was told then it could be the relay so i have changed this but still my galaxy wont start!!this is driving me mad now :( any ideas what it could be?thanks

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 sr-performance

sr-performance

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 147 posts
  • Ford Model: Ford Escort Van TDDI
  • Year: 2014
  • Location:

Posted 18 May 2009 - 09:01 PM

Hiya mate,
have you checked to see if your fuel pump cut out switch needs resetting?


steve



www.sr-performance.co.uk

#3 philip1976

philip1976

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 6 posts
  • Ford Model: ford galaxy
  • Location:

Posted 20 May 2009 - 09:39 PM

Hiya mate,
have you checked to see if your fuel pump cut out switch needs resetting?


steve



www.sr-performance.co.uk


I have given up and took it to a garage today they have had it all day and havent found the problem yet,they said a auto electrician needs to look at it,arrghhh it driving me mad

#4 sr-performance

sr-performance

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 147 posts
  • Ford Model: Ford Escort Van TDDI
  • Year: 2014
  • Location:

Posted 20 May 2009 - 10:08 PM

never heard owt good come from AA man's mouth before, had a toe to toe argument with an AA man on a main roundabout when cambelt snapped on my lads 1.2 punto, i got to him to find his belt snapped and prat from AA said his engine was knackered due to valves hitting head.
well, after calling him every ueseless git i could think off i made him tow car to mates garage who promptly changed belt in 30 mins.. just like i told AA man who left a bit embarased. hope you get itsorted soon mate.


steve




www.sr-performance.co.uk

#5 philip1976

philip1976

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 6 posts
  • Ford Model: ford galaxy
  • Location:

Posted 22 May 2009 - 12:00 PM

FINALLY GOT IT SORTED ;) the auto electrician guy had a look at it this morning and said its something to do with the immobiliser,the garage rang me up and asked if i have another set of keys which i have then went down to the garage with the other set of keys,turned it over and it started straight away!!! cant believe it was all down to the key,AA man made me waste money on a new fuel pump :angry:

Im delighted its back to normal now went through alot of trouble,PHEW


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users