AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


purplehazevr6

Problematic St

1 post in this topic

Hi

Hoping to pick someone's brain as the situation is dreadful with certain aspects of my wife's ST, so have come her hoping for advice please guys.

The heater only works when set at #4 regardless of cold or hot selected.

The heater only pushes out cold or hot air to the windscreen regardless of where the dial is positioned such as towards the floor.

Wow there is a dreadful squeak coming from the rear have tried to diagnose where it is but cant pin point it. Initially thought it was the exhaust rubbers, but have been under and gave it a good shake but nothing.

Its much louder and annoying when you start to pick up speed.

Also oil warning light comes on periodically the just goes off. But I know there is oil in there as checked the Dip, I suspect a sensor of some sort but looked for a clip on YouTube but nothing.

Guys any feedback greatly appreciated as she has my ear-hole bout it all the time...

Nice one

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now