Jump to content


Photo
- - - - -

Fiesta Hazard Lights And Horn Not Working

fiesta t reg 1999 mk vi horn hazard lights

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Jaynie91

Jaynie91

    Member

  • Budding Enthusiast
  • PipPip
  • 10 posts
  • Name: Jayne
  • Ford Model: Fiesta
  • Year: 1999
  • Location: Cambridgeshire

Posted 03 May 2014 - 09:55 PM

Hello,

I have a T Reg/1999 Ford Fiesta Mk VI. I needed a new headlight and so we got one from a scrapyard to replace the one I had, which had to be changed due to my partner hitting a pheasant and it broke part of the plastic housing and was held in by 1 screw. We had replaced the passenger one from a scrapyard one before and know how to change one however as we went to replace it, I was checking the lights and the indicator started clicking a lot then suddenly stopped, no indicators, no clicking, no hazards.

We have checked the fuses and the one for the indicators had blown, so we changed it and to begin with had no luck. We then changed the flasher unit on the steering column and seem to have the indicators working but the hazard lights wont work and neither will the horn, which I have the understanding that they work off the same switch.

We have checked the fuses again, all of the ones in the engine and by the steering wheel, we have checked and changed the relays and even tried another hazard light switch from another fiesta but it doesn't seem to work. The horn still works as we have tested this but we don't know what could be causing the hazards to not work. We have also been looking in the Haynes manual and found they are both off the multifunction switch.

Any ideas or help would be great.
Thanks
Jayne



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Dan62

Dan62

    Serial Poster

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 472 posts
  • Ford Model: Fiesta
  • Location: London
Contributor

Posted 03 May 2014 - 10:57 PM

\



#3 Jaynie91

Jaynie91

    Member

  • Budding Enthusiast
  • PipPip
  • 10 posts
  • Name: Jayne
  • Ford Model: Fiesta
  • Year: 1999
  • Location: Cambridgeshire

Posted 04 May 2014 - 05:52 AM

Sorry, what i meant was we tested the horn in the car by pressing the middle of the steering wheel and it didnt work, however my father in law tested the horn itself under the bonnet and it worked so its not a fault with the horn itself

#4 Dan62

Dan62

    Serial Poster

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 472 posts
  • Ford Model: Fiesta
  • Location: London
Contributor

Posted 04 May 2014 - 06:44 AM

\



#5 Lenny

Lenny

    Retired Moderator

  • FOC Supporters
  • 9,695 posts
  • Name: Leonard
  • Ford Model: Focus ZetecS
  • Year: 2010
  • Location: Ireland
Contributor

Posted 04 May 2014 - 07:26 AM

All of these functions are run through relays,
Check the relay box in the engine bay for signs of water getting in,
Dont be alarmed if the wipers start going on while the car is parked or the horn beeping,

#6 Dan62

Dan62

    Serial Poster

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 472 posts
  • Ford Model: Fiesta
  • Location: London
Contributor

Posted 04 May 2014 - 08:01 AM

\



#7 Jaynie91

Jaynie91

    Member

  • Budding Enthusiast
  • PipPip
  • 10 posts
  • Name: Jayne
  • Ford Model: Fiesta
  • Year: 1999
  • Location: Cambridgeshire

Posted 10 May 2014 - 01:10 PM

Sorry for late reply, but thanks as it was the fuse, I can only assume as we checked them before that it blew after we sorted out the indicators.

 

Thanks

Jayne



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have




Also tagged with one or more of these keywords: fiesta, t reg, 1999, mk vi, horn, hazard lights

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users