• 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear


Azzer

Can Not See Any Posted Pictures

4 posts in this topic

Hi everyone

When looking through posts I can not seem to load any of the pictures they just appear blank with the picture frame background on, didn't know if anyone else had similar issues or is it the app (recently new to here)

Thanks

Sent from my iPhone using Ford OC

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Hi Azzer, it can take some time for them to load, depending ona number of things including your broadband speed.

mixmasterlooney likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just had to update my ios software that all

thanks though :)

Sent from my iPhone using Ford OC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had this prob, couple hours later pics are visible. Happens on phone or pc for me seems like a site issue since multiple people have reported the issue on different phones/platforms

Sent from my GT-I9300 using Ford OC mobile app

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now