Jump to content


Photo

Mk3 Something Not Connected


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 wapallalla

wapallalla

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 7 posts
  • Location:

Posted 09 July 2014 - 04:30 PM

Hi all,
I was checking my rear lights when i noticed something unplugged.
But noting is missing around the connector, I have a 2011 mk3 titanium.
Here are some photos
The first is a large view and the second is the Grey thing

Attached Thumbnails

  • 1404922719981.jpg
  • 1404922792807.jpg


Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 alexp999

alexp999

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 3,251 posts
  • Name: Alex
  • Ford Model: Focus Mk3.5 1.5 EcoRattle Zetec S
  • Year: 2015
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 09 July 2014 - 04:39 PM

Probably just part of a wiring loom for something you don't have fitted to the car.

 

Extra socket, sub-woofer, towing accessory, etc...



#3 troy45

troy45

    Ford Enthusiast

  • FOC Supporters
  • 1,301 posts
  • Name: Troy
  • Ford Model: Focus ST
  • Year: 2010
  • Location: Cheshire

Posted 09 July 2014 - 06:38 PM

Probably just part of a wiring loom for something you don't have fitted to the car.

 

Extra socket, sub-woofer, towing accessory, etc...

 

That's what I would say too, either used for a towing accessory or a 'give away' connector to help reduce the vast complexity of looms they have to cope with in manufacture.



#4 wapallalla

wapallalla

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 7 posts
  • Location:

Posted 09 July 2014 - 07:22 PM

I was thinking the same way but I would have known if someone had it connected and what for.
Anyway, thanks for your quick reply

Sent from my C6903 using Ford OC mobile app


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users