Jump to content


Photo

Focus air con


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ken.s

ken.s

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Ford Model: Mk II focus 4 door saloon 1.6 ghia
  • Location:

Posted 05 April 2008 - 02:02 PM

Hi, I have a 55 reg focus Ghia with air con, for some reason the air con does not get cold at all, i guess it could need regassing but i have noticed that whenever i start the car the aircon light is on, i keep switching it off but next time i start the car the aircon light is back on again.also when i do swith it on nothing happens at all, no noise from compressor or anything, does anyone have any ideas thanks

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Steve

Steve

    Administrator

  • Admin
  • 4,938 posts
  • Ford Model: Kugy
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 05 April 2008 - 02:36 PM

sounds like low on gas. Best have it pressure tested too.

#3 ken.s

ken.s

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 4 posts
  • Ford Model: Mk II focus 4 door saloon 1.6 ghia
  • Location:

Posted 05 April 2008 - 02:50 PM

sounds like low on gas. Best have it pressure tested too.

thanks i hope thats all it is i have only had this car 3 weeks, it has an aa warranty not worth the paper it is printed on, but its going in for full service next week i asked for regassing too so hope its all ok. cheers


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users