Jump to content


Show
Photo

Aux Connection In My Mk6 St500


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Ashst500

Ashst500

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 4 posts
  • Location:

Posted 11 July 2014 - 08:26 PM

Hi guys
I have a mk6 fiesta st500 and im wanting to play music thru my aux, it works but only comes out of passenger side and really quiet.
I brought a new aux connection port from ford thinking it will work but it does the same thing as the one i have in. Iv also cut the cable tie it was tied down to thinkin it was too tight but still not working how it should. Can some one help me please :)
Cheers


Sent from my iPhone using Ford OC

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 tomtom70

tomtom70

    Feet Under The Table

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPipPip
  • 148 posts
  • Name: Thomas
  • Ford Model: C-Max Mk2
  • Year: 2013
  • Location: Other / Non-UK

Posted 11 July 2014 - 09:20 PM

Did you try another device and/or lead? Does your device and lead work correctly with another radio (or portable speaker). This could also be a dodgy connection (jack not fully connected) on the device (Ipod ...) side.



#3 Ashst500

Ashst500

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 4 posts
  • Location:

Posted 26 July 2014 - 01:46 PM

Yeah iv tried a number of leads and mine and girlfriends phone etc still same outcome... I dont no if it is the wiring from aux port to headunit :/


Sent from my iPhone using Ford OC

#4 kingy94

kingy94

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 58 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Fiesta ST
  • Year: 2006
  • Location: Lincolnshire

Posted 31 July 2014 - 01:01 PM

I fitted a brand new aux port to my mk6 fiesta st as It didn't even have one a few months back and I had the exact same problem, I put it down to the aux connector like you have and I got a free replacement from ford.
The guy I spoke to said it's a common fault with the ports. So if I was you I would get in contact with them and as for a replacement matey


Sent from my iPhone using Ford OC

#5 Ashst500

Ashst500

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 4 posts
  • Location:

Posted 31 July 2014 - 01:25 PM

Cheers mate ill pop over to them tomorrow


Sent from my iPhone using Ford OC


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users