Jump to content


Show
Photo

Unable To Debond Bluetooth Devices On Sony Dab

Bluetooth sony DAB Debond Problem

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Robbiejc843

Robbiejc843

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 5 posts
  • Name: Robert
  • Ford Model: Grand C-Max
  • Year: 2011
  • Location: Yorkshire

Posted 31 July 2014 - 11:31 PM

I have recently bought a Grand C-Max 1.6 Tdci Titanium 2011. I've tried to bond my phone to the bluetooth but it says that there is not enough room and to delete them via the phone menu. I go through the procedure in the manaul but when I try to select phone the display shows that there are no BT devices! Can anyone help without the need to go back to the dealer?20140731_235703.jpg 20140731_235715.jpg



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 15,561 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 31 July 2014 - 11:53 PM

Disconnect the battery for 20 minutes.

Sent from my SM-G900F using Ford OC mobile app

#3 Robbiejc843

Robbiejc843

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 5 posts
  • Name: Robert
  • Ford Model: Grand C-Max
  • Year: 2011
  • Location: Yorkshire

Posted 01 August 2014 - 09:53 AM

Cheers Clive.

 

I will give that a try :) !

 

Regards Rob



#4 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 15,561 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 01 August 2014 - 10:06 AM

Let us know how you get on.

Sent from my SM-G900F using Ford OC mobile app

#5 Robbiejc843

Robbiejc843

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 5 posts
  • Name: Robert
  • Ford Model: Grand C-Max
  • Year: 2011
  • Location: Yorkshire

Posted 01 August 2014 - 11:38 AM

Clive,

 

Unfortunately that didn't work even after disconnecting for over an hour!

 

Regards Rob



#6 Robbiejc843

Robbiejc843

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 5 posts
  • Name: Robert
  • Ford Model: Grand C-Max
  • Year: 2011
  • Location: Yorkshire

Posted 07 August 2014 - 08:48 PM

Back to the dealer it is then!!!! Just hope they don't want paying for it!!!!



#7 DanDanFiestaMan

DanDanFiestaMan

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 6 posts
  • Name: Danny
  • Ford Model: Fiesta ST
  • Year: 2013
  • Location: Flintshire

Posted 06 September 2014 - 06:00 PM

Hi Rob, did you get it sorted? You could also try removing the fuse for the sync, have a look in the manual, I had a similar prob with mine and this did the trick! :-D

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have




Also tagged with one or more of these keywords: Bluetooth, sony DAB, Debond, Problem

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users