Jump to content


Show
Photo
- - - - -

Yet more problems....


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 Mark M.K

Mark M.K

    FOC Supporter

  • FOC Supporters
  • 1,467 posts
  • Ford Model: 1.6 Fiesta Titanium
  • Year: 2010
  • Location: Buckinghamshire

Posted 15 August 2009 - 07:55 PM

Hi all,

After i thought all of my problems have been fixed with my fiesta, something else poped up today. I got in the car, put the key in.....turned the key...nothing! Try iy again....nothing! 3rd time...nothing! left it for a few mins, still nothing! So, on the phone to Ford Assistance to get the AA out. My car now is sitting at the dealerships untill monday for when Ford can look at it. Leaving me without a car for the rest of the weekend!

Lets just say i'm not very happy..... :angry: :angry:

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 Purdy fpv

Purdy fpv

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 194 posts
  • Ford Model: Puma 1.7 VCT

Posted 15 August 2009 - 08:23 PM

Bad luck mate.
I'm sure that the grarage will look at it first thing Monday morning. Lets hope that it is the Last thing to go wrong for a while.

#3 poohbear

poohbear

    Ford Enthusiast

  • New Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1,003 posts
  • Ford Model: MK7 Fiesta 1.25 Zetec
  • Location:

Posted 15 August 2009 - 09:08 PM

Oh no, thats not good! Let us know what the problem is when you find out.

#4 MichellefromEssex

MichellefromEssex

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 898 posts
  • Ford Model: Zetec S Mountune
  • Location:

Posted 16 August 2009 - 08:40 AM

Oh !Removed! hell Mark, did the AA try to get it started or did they just tow it away?

#5 Raizak

Raizak

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 98 posts
  • Ford Model: Fiesta Zetec S (MK7)
  • Location: Scotland

Posted 16 August 2009 - 09:07 AM

Bad times indeed! :(

I hate the AA!!

#6 Mark M.K

Mark M.K

    FOC Supporter

  • FOC Supporters
  • 1,467 posts
  • Ford Model: 1.6 Fiesta Titanium
  • Year: 2010
  • Location: Buckinghamshire

Posted 16 August 2009 - 04:04 PM

Oh !Removed! hell Mark, did the AA try to get it started or did they just tow it away?


They did try, but what they can do is very limited due to it being under Ford's warranty. Done the usual checks, battery etc with no luck :(

#7 ChrisZetecS

ChrisZetecS

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 312 posts
  • Ford Model: Mk7 Fiesta Zetec S TDCi
  • Location: Wrexham

Posted 16 August 2009 - 05:51 PM

I was leaving a car park the other day, went to start the car as normal.. nothing!!
I almost died with shock as I expected it to start first time every time (as it has been doing)
hasn't happened since though so not sure what was the matter.

#8 BenW

BenW

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 241 posts
  • Ford Model: Fiesta mk7

Posted 16 August 2009 - 05:56 PM

gutted, i feel for you. I really do :(

Mine died today :(

#9 poohbear

poohbear

    Ford Enthusiast

  • New Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1,003 posts
  • Ford Model: MK7 Fiesta 1.25 Zetec
  • Location:

Posted 16 August 2009 - 06:23 PM

I'm not happy hearing about all these fiestas dying this weekend :( bit worrying isn't it :(

#10 MichellefromEssex

MichellefromEssex

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 898 posts
  • Ford Model: Zetec S Mountune
  • Location:

Posted 16 August 2009 - 06:44 PM

Ben yours had died too? not a good weekend for you both

#11 10corsham

10corsham

    Settling In Well

  • New Member
  • PipPipPip
  • 54 posts
  • Ford Model: fiesta

Posted 16 August 2009 - 08:42 PM

Ben yours had died too? not a good weekend for you both



Corsham10
My sympathy for all these bad experiences.

As a matter of interest do you know where these troublesome Fiestas were built?

I am a newbie on this forum (or any other forum) but as a suggestion would it not be a reasonable idea to store any horror stories about the new Fiesta in a special area in the Forum maybe labelled ‘Breakdown’ or similar?

#12 Mark M.K

Mark M.K

    FOC Supporter

  • FOC Supporters
  • 1,467 posts
  • Ford Model: 1.6 Fiesta Titanium
  • Year: 2010
  • Location: Buckinghamshire

Posted 17 August 2009 - 03:10 PM

Update,

Got my car back today! The fault was....blowen fuse! car seems to be running fine now. So back to being happy again :)

#13 TurboZutek

TurboZutek

    Feet Under The Table

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 128 posts
  • Ford Model: New Fiesta
  • Location:

Posted 17 August 2009 - 03:34 PM

Update,

Got my car back today! The fault was....blowen fuse! car seems to be running fine now. So back to being happy again :)


I'd be a little suspect of that - fuses generally don't just blow by magic... Hopefully there isn't a more serious underlying issue there.

Did they hint at WHY the fuse blew?

Chris...

#14 poohbear

poohbear

    Ford Enthusiast

  • New Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1,003 posts
  • Ford Model: MK7 Fiesta 1.25 Zetec
  • Location:

Posted 17 August 2009 - 03:37 PM

I think Johnny had a lot of trouble with blowing fuses didnt he?

#15 Mark M.K

Mark M.K

    FOC Supporter

  • FOC Supporters
  • 1,467 posts
  • Ford Model: 1.6 Fiesta Titanium
  • Year: 2010
  • Location: Buckinghamshire

Posted 17 August 2009 - 03:48 PM

I'd be a little suspect of that - fuses generally don't just blow by magic... Hopefully there isn't a more serious underlying issue there.

Did they hint at WHY the fuse blew?

Chris...


No, but they checked the whole car over for any other possible faults, but its done 30 miles or so since being fixed and not had a problem starting or loss of power. The car's battery is fine and is sending out the correct power and is fully charged. Looks like to me there was a small power surge which blew 1 of them (or it was a faulty fuse). Eitherway - car is back on the road with no futher problems to report :)

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users