Jump to content


Photo

ka problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 cashmore

cashmore

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: ka collection
  • Location:

Posted 12 October 2009 - 01:22 PM

hi to all. i have a 99 v reg ka thats giveing me some bother :angry: when im under the bonnet and reving the car up it sounds as if its telling me to sush, like its sucking in to much air? i cant see any thing but its tight at the back of the engine. but it sounds like its coming form the injectors some where, please help thanks craig

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...



Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 mintalkin

mintalkin

    Ford Enthusiast

  • True Ford Enthusiast
  • PipPipPipPipPip
  • 3,559 posts
  • Name: mintalkin
  • Ford Model: mondeo tdci 130
  • Year: 2006
  • Location: Staffordshire

Posted 13 October 2009 - 06:26 PM

you could have a split pcv hose someware or a loose connection, could also be a failed manifold gasket.

#3 cashmore

cashmore

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Ford Model: ka collection
  • Location:

Posted 14 October 2009 - 11:24 AM

hi to all. i have a 99 v reg ka thats giveing me some bother :angry: when im under the bonnet and reving the car up it sounds as if its telling me to sush, like its sucking in to much air? i cant see any thing but its tight at the back of the engine. but it sounds like its coming form the injectors some where, please help thanks craig


thanks for that, i will have a look and let you no how i get on.
thanks again :rolleyes:

#4 otiab

otiab

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 9 posts
  • Ford Model: ka
  • Location:

Posted 23 December 2009 - 05:49 PM

hi to all. i have a 99 v reg ka thats giveing me some bother :angry: when im under the bonnet and reving the car up it sounds as if its telling me to sush, like its sucking in to much air? i cant see any thing but its tight at the back of the engine. but it sounds like its coming form the injectors some where, please help thanks craig


sounds like the prob im having with mine!
are your rev's high??


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users