Ford Owners Club - Ford Forums Messages

Club Announcements

Discounted Car Insurance: Owners Club insurance could save you money on your car insurance. Get a quote

Review your Ford: Help others when it comes to buying a car like yours and review your Ford now

Ford Car Parts: View All ford car parts by category. Look for Ford Car Parts now!

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Gilbert

Fiesta Rear tapping noise

4 posts in this topic

I'm in my 80's. My 9month old Fiesta Style has an annoying tapping noise at both rear sides. The dealer has had it in 3 times and has not found the problem but admits that its there. They will not take it in again without me paying. They have looked underneath the car and have checked everything is tight and have changed the bearings in the rear seat belts to no avail. Can anybody help with this please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Hi,

If its only 9months old it will still be under warenty. Keep taking it back until they do something about it, and dont pay them a penny. They themselves have said that there is a problem so they need to sort it.

Tell them you will go to trading standards if they dont sort out the problem.

H

Share this post


Link to post
Share on other sites

:rolleyes::rolleyes:

Hi,

If its only 9months old it will still be under warenty. Keep taking it back until they do something about it, and dont pay them a penny. They themselves have said that there is a problem so they need to sort it.

Tell them you will go to trading standards if they dont sort out the problem.

H

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Hotashel,

Thank you for your support. The garage, "Dinnages of Worthing", had said as it was only a minor problem I would have to pay, I have to admit that this just about reduced me to tears as I didn't know where to turn too, but thanks to your support I got on to Ford Customer Care who where equally unhelpful initialy saying that I should take it back to my supplier, (Motorpoint who are neary 200 miles away), however I held out and threatened them with Trading Standards and eventually they had a chat with the garage and agreed to give it another try and that Ford CC would monitor the situation. After 4 hrs they phoned me back and said that they had found loose seatbet mountings, (and they had stated previously that whatever it was "it was only a minor problem" - I THINK NOT). I am pleased to advise that the problem has now been fixed. Thanks again Hotashel.

Kind regards

Gilbert

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now