• Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • Get Your Club gear
      Get Your Club gear


SierraYankee99

Logging in

49 posts in this topic

Something else I'm noticing. When I leave the forum then come back it tells me all my posts I made on the last visit are new posts.

I've noticed this if you log in from different computers throughout the day - it's down to cookies etc as far as I can tell.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Not different computers. Its doing it all the time on my laptop and I havent moved off the sofa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Not different computers. Its doing it all the time on my laptop and I havent moved off the sofa.

It will most certainly be related to the log-in issue then (obvious, I know).

Out of interest, how far back does it think your 'new posts' are? When this happens to me, it's usually back to the exact time and date of a previous log-in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It will most certainly be related to the log-in issue then (obvious, I know).

Out of interest, how far back does it think your 'new posts' are? When this happens to me, it's usually back to the exact time and date of a previous log-in.

Same as you, to the last time I logged in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Same as you, to the last time I logged in.

When that's happened to me, it's usually been a local cookies issue with Internet Explorer and IE alone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When that's happened to me, it's usually been a local cookies issue with Internet Explorer and IE alone.

Again, nope. I use firefox

Share this post


Link to post
Share on other sites
Again, nope. I use firefox

Well, I guess you'll have to either sit tight and wait for admin, or log in manually :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well, I guess you'll have to either sit tight and wait for admin, or log in manually :)

The problem happens when I log in manually. When it relies on a cookie a la keep me logged in it works fine. I cant do that on a shared computer at work though. As for waiting for admin its like waiting for a bucket of horse !Removed! from Shergar for my roses. It aint happening.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The problem happens when I log in manually. When it relies on a cookie a la keep me logged in it works fine. I cant do that on a shared computer at work though. As for waiting for admin its like waiting for a bucket of horse !Removed! from Shergar for my roses. It aint happening.

lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still no reply either by PM or on here. This is absolutely diabolical management of a forum in the highest degree!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still no reply either by PM or on here. This is absolutely diabolical management of a forum in the highest degree!

Maybe the Admin has more important things to worry about, or doesn't like your comments?

Sorry for sarcastic response, but whining about the Admin never gets faster action.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This has been going on for over 2 months now and started with a nice post asking why. I received sarcastic answers guiding me to PM admin as I would get a faster response. This I did when changes had been made and Steve instructed me to PM if it didnt solve it, which it didnt. I did this WELL before Christmas and to date have had zero response. I feel my thoughts and feelings about how this is being handled are reasonable and well founded thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks to management for a speedy response.......NOT
Its not a biggy just annoying.
Like I said, never mind.
... I said twice before it didnt matter and I still havent got an answer.
Like I said no biggy, just annoying, especially when I only have 30 mins for lunch
Just so everyone knows, PMing Admin doesnt get you a result any quicker than posting a thread, indeed it takes longer!!!
When it relies on a cookie a la keep me logged in it works fine. I cant do that on a shared computer at work though.
As for waiting for admin its like waiting for a bucket of horse !Removed! from Shergar for my roses. It aint happening.
This is absolutely diabolical management of a forum in the highest degree!
I feel my thoughts and feelings about how this is being handled are reasonable and well founded thanks.

Really?

As far as I can see, you've answered your problem already looking back at it. Not to mention the fact you are surprisingly put out when you've mentioned on numerous occasions that you don't mind.

Share this post


Link to post
Share on other sites

come on now guys, no need to start an argument in this thread :)

I know your bog roll has probably run out by now silverfox, but don't have a go at SY99. He is afterall a time served member and a very useful and knowledgable contributor to the FOC.

I'm sure that an admin will finally get round to sorting out this logging in problem at some point......

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will norify Steve again, unfortunately cookies and board problems are not my experties. Escorts on the other hand.........

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will norify Steve again, unfortunately cookies and board problems are not my experties. Escorts on the other hand.........
:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
come on now guys, no need to start an argument in this thread :)

I know your bog roll has probably run out by now silverfox, but don't have a go at SY99. He is afterall a time served member and a very useful and knowledgable contributor to the FOC.

Thanks pal, I'm used to this contributor doing this sort of thing. He does exactly the same sort of thing to me on Focusowners. The skill is rising above it. Being time served and a useful contributor doesnt matter to some people.

Had I solved my own problem then it wouldnt be a problem. Its not a big issue but as stated in my original post its very annoying, especially when I'm trying to log in at work in my half hour dinner and I have to log in two or three times and it would be nice if I could AT LEAST get a response from Steve. If your car took 3 times to start EVERY time you got into it would you accept that it starts on the third try or want the problem sorting so it starts first time every time? Thats what we have here.

Personally I dont think its anything to do with cookies or it wouldnt happen on all the PCs I use. Also, the chances are if I'm having this problem, others are too or maybe cant login at all. Who knows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Guys

I have looked in to this and I cannot see why it is happening.

Do you have any software such as zonealarm or a firewall?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks pal, I'm used to this contributor doing this sort of thing. He does exactly the same sort of thing to me on Focusowners. The skill is rising above it. Being time served and a useful contributor doesnt matter to some people.

Like in the chat window when you tried to pretend I sent you abusive PMs and that you were reporting me to admin? When in fact, you made this all up? Or was that your brother? Either way, you both always seem so surprised when people have something to say to you. After all, you're the one that criticises a modding community for being chavs and whatnot and has a huge sticker in a tinted out estate rear side window.

But anyway.

The IPB forum, to the best of my knowledge, doesn't allow for individual cookie settings - it's a global setting (domain, prefix, path etc). The fact my cookies work and others, indicates the forum is working as expected. Which therefore points to your work computer, which is requiring you to log in - sometimes twice, as it doesn't allow for saving cookies (strange work policy these days imo).

I would hazard a guess that when you log in at work and read threads, that when you go home, either your cookie thinks those read threads are now unread, or you are forced to log in at home and still have unread threads. When you attempt to keep cookies at multiple computers, one will eventually cause an issue and mean you have to log in where you wouldn't normally (i.e. home).

Unfortunately for your situation, it's pointing towards a user issue rather than a forum issue, unless admin has seriously modified the Invision board. I'd say this is unlikely, as it looks pretty standard to me, with all the standard features, give or take.

Zonealarm etc would definitely have a setting for allowing cookies, but I would hazard another guess that the OP has already checked this, what with other forums not causing an issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Like in the chat window when you tried to pretend I sent you abusive PMs and that you were reporting me to admin? When in fact, you made this all up? Or was that your brother? Either way, you both always seem so surprised when people have something to say to you. After all, you're the one that criticises a modding community for being chavs and whatnot and has a huge sticker in a tinted out estate rear side window.

Huge sticker...????? See the sig lovely boy. What sticker????

P030609_1222.jpg

And the tints are to prevent the thieving scum from seeing

DSCF0138.jpg

See what I mean Jonny, always on my case. TheSilverFox, please dont reply to my threads any longer. As for accusing you of PM'ing me to admin I have zero idea what you are on about. If this was indeed my brother then thats between you two not me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Huge sticker...????? See the sig lovely boy. What sticker????

And the tints are to prevent the thieving scum from seeing

TheSilverFox, please dont reply to my threads any longer. As for accusing you of PM'ing me to admin I have zero idea what you are on about. If this was indeed my brother then thats between you two not me.

Looks like the sticker has gone then. Well done! I doubt anyone would want to break into your car though.

Good luck resolving your PEBCAK error.

And it's a deal - I promise not to reply to your threads any more. Oh wait ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lay off each other, whatever problems there are between you two on other forums, please dont bring it to FOC.

Thankyou

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lay off each other, whatever problems there are between you two on other forums, please dont bring it to FOC.

Thankyou

Sorry Vinny, but its clear to see who started it here. Yet again on this forum I am the victim of slatings (the exact reason I stopped coming on here many months ago) so time does not change anything. I've had enough of it on here. I've given this forum more than enough chances and its always the same. I ask a question about a problem I have and end up getting myself and now my car slagged off in open forum. Well if thats how its gonna be then I'm sorry thats not a forum I'm interested in being around. Good luck and goodbye.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ffs, why do people keep !Removed! SY99 off?

Has the forum upgrade fixed your problem SY99?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now