Jump to content


Show
Photo

Logging in


  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#16 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 23 November 2009 - 07:01 AM

Hi, yes I've cleared all cookies, browsing history etc. At home I have a dynamic IP but works is through a static proxy server. As stated I login it goes to "You are being logged in as SierraYankee99 please wait....."yada yada yada. Then it hasnt logged me in at all and just takes me back to the guest view forum with the login again. Everything is ok at home as I tick keep me logged in, but when my IP refreshes I have to login again.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#17 vinnyvangough

vinnyvangough

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 2,325 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2003 Focus TDCi, Escort Mk6 RS2000, Mk2
  • Year: 2003
  • Location: Devon

Posted 23 November 2009 - 11:41 AM

Very strange, i'll have a think about it but cant see why it would be doing this

#18 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 23 November 2009 - 12:09 PM

I've just logged in at work and typically its logged in first time.

#19 vinnyvangough

vinnyvangough

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 2,325 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2003 Focus TDCi, Escort Mk6 RS2000, Mk2
  • Year: 2003
  • Location: Devon

Posted 23 November 2009 - 10:00 PM

Lol, All i gotta do is comment it works lol,

Hopefully it will work now.

Not sure why it didnt

#20 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 23 November 2009 - 10:03 PM

Its been doing it for ages. Like I said no biggy, just annoying, especially when I only have 30 mins for lunch and have several forums to check and emails to do lol

#21 Steve

Steve

    Administrator

  • Admin
  • 4,936 posts
  • Ford Model: Kugy
  • Location: Dorset
Contributor

Posted 02 December 2009 - 04:55 PM

it is a cookie problem and having dynamic IP.

I have adjusted cookie settings which should fix the issue. If it doesnt please pm me.

#22 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 02 December 2009 - 10:28 PM

Cheers, will do.

#23 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 22 December 2009 - 12:25 PM

it is a cookie problem and having dynamic IP.

I have adjusted cookie settings which should fix the issue. If it doesnt please pm me.


Right as per advised and sarcy comments in this thread I did indeed PM Steve a week ago saying I'm still experiencing it. Just so everyone knows, PMing Admin doesnt get you a result any quicker than posting a thread, indeed it takes longer!!!

#24 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 30 December 2009 - 09:04 PM

Right as per advised and sarcy comments in this thread I did indeed PM Steve a week ago saying I'm still experiencing it. Just so everyone knows, PMing Admin doesnt get you a result any quicker than posting a thread, indeed it takes longer!!!



Still longer and no reply. Something else I'm noticing. When I leave the forum then come back it tells me all my posts I made on the last visit are new posts.

#25 vinnyvangough

vinnyvangough

    Ford Enthusiast

  • Moderator
  • 2,325 posts
  • Name: Steve
  • Ford Model: 2003 Focus TDCi, Escort Mk6 RS2000, Mk2
  • Year: 2003
  • Location: Devon

Posted 30 December 2009 - 09:45 PM

Hmmm, to be honest i aint spoke to Steve for a while but this thread is noted in the Admins area for him to look at too

#26 thesilverfox

thesilverfox

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 725 posts
  • Ford Model: Focus

Posted 31 December 2009 - 03:38 PM

Something else I'm noticing. When I leave the forum then come back it tells me all my posts I made on the last visit are new posts.


I've noticed this if you log in from different computers throughout the day - it's down to cookies etc as far as I can tell.

#27 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 31 December 2009 - 04:53 PM

Not different computers. Its doing it all the time on my laptop and I havent moved off the sofa.

#28 thesilverfox

thesilverfox

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 725 posts
  • Ford Model: Focus

Posted 31 December 2009 - 07:05 PM

Not different computers. Its doing it all the time on my laptop and I havent moved off the sofa.


It will most certainly be related to the log-in issue then (obvious, I know).

Out of interest, how far back does it think your 'new posts' are? When this happens to me, it's usually back to the exact time and date of a previous log-in.

#29 SierraYankee99

SierraYankee99

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 859 posts
  • Ford Model: Ford
  • Location:

Posted 01 January 2010 - 01:04 PM

It will most certainly be related to the log-in issue then (obvious, I know).

Out of interest, how far back does it think your 'new posts' are? When this happens to me, it's usually back to the exact time and date of a previous log-in.


Same as you, to the last time I logged in.

#30 thesilverfox

thesilverfox

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 725 posts
  • Ford Model: Focus

Posted 01 January 2010 - 03:07 PM

Same as you, to the last time I logged in.


When that's happened to me, it's usually been a local cookies issue with Internet Explorer and IE alone.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users