Jump to content


Show
Photo

Windscreen wipers problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 alexb123

alexb123

    Member

  • New Member
  • PipPip
  • 10 posts
  • Ford Model: KA 2004
  • Location:

Posted 21 December 2009 - 04:22 PM

My windscreen wipers back and front are not working I cannot even push the button to make the water squirt-out. It seems that something might have happened to the control stick, or could this be a blown fuse? I have poured hot water into the wiper water supply (in case it was frozen) but I get absolutely nothing happen when I turn on any of the wiper functions.

Any feedback here would be great :)

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 InstructorPiggy

InstructorPiggy

    Too much time on the boards

  • New Member
  • PipPipPipPip
  • 981 posts
  • Ford Model: Fiesta Mk7 TDCI ZS

Posted 21 December 2009 - 05:21 PM

check fuse...sounds like they froze then when you tried to use them the fuse blew!! :)

#3 Jay07

Jay07

    Newbie

  • New Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Ford Model: KA1
  • Location:

Posted 31 December 2009 - 12:08 AM

That happend to me the other day, where it was icy and i put them on the fuse blew, i put tin foil on the fuse until i got a new one


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users