• Get Your Club gear
      Get Your Club gear
    • Join Premium & Save
      Join Premium & Save
    • Huge Range of Ford Parts
      Huge Range of Ford Parts
    • Share Your Car Experience
      Share Your Car Experience
    • Savings Up to 15% Off For Members
      Savings Up to 15% Off For Members
    • 1000's Of Fords For Sale
      1000's Of Fords For Sale

AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


jace1969

Rapport and Kaspersky problem

Recommended Posts

Ok i have just seen that my icon for Rapport security (IBM) for banking is not there but the Dashboard is still there as a windows 10 app.

Would this still be running just the icon gone,the icon is ticked to show and when i try to install the Rapport again it says ''an error as stopped installer wizard''

Turned Kaspersky off but still get the same on install and looking at it the dashboard is there so still installed but no browser icon,i have the Total Kaspersky security.

Is this still running and working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

My Rapport icon doesn't show in my search bar anymore either but is running in the background.
This is with Avast installed.
Check Task Manager, it will be listed there.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm on Firefox and i had to go into programs and take it out and put it back in the i get a Firefox plug-in to accept which i have.

It comes in the top right corner now but mainly grey and you use to click it when grey to add the site you want to protect but not now.

It works green now on the bank but i know it will go again soon but still in p.c,it just vanishes so no indication that its running once it plays up again.

I think Kaspersky must over rule it and do its job when it updates that's all i can think.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another thing is when Rapport is working the laptop is so slow opening say this site and facebook etc.

When i reset firefox it works fine as it cleared the add ones.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now