Jump to content


jezzer

Member Since 15 Jan 2011
Offline Last Active Jan 23 2011 08:30 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Wiper Problem

17 January 2011 - 09:56 AM

I didnt get anywhere with the alarm module, nothing seemed to change so I reinstated the fuse [yesterday].

Now, this morning, for no apparent reason, my wipers are working again. I was just about to go to the Ford dealers too.

This points more and more to the alarm module I guess. Perhaps its dried out a little.


My front wipers have stopped working too.

Fuse module F22 seems Ok. Swapped it with another.

Have u seen stuff in the smax official trouble topic about water damage to alarm module that can cause wipers to stop working.

I am wondering if this is my problem so I have pulled the fuse for the module and am waiting for the battery backup to discharge to see if the wipers come back on.


In Topic: Wiper Problem

15 January 2011 - 01:39 PM

My front wipers have stopped working too.

Fuse module F22 seems Ok. Swapped it with another.

Have u seen stuff in the smax official trouble topic about water damage to alarm module that can cause wipers to stop working.

I am wondering if this is my problem so I have pulled the fuse for the module and am waiting for the battery backup to discharge to see if the wipers come back on.

In Topic: smax official trouble topic

15 January 2011 - 10:34 AM

An amazing coincidence considering the post yesterday (Good Work Stumax), I have been outside trying to figure out why my front wipers have suddenly stopped working. Fuse seems Ok so is the alarm module the problem? There are no other symptoms.

I have removed the F26 fuse from the central fuse box but this didnt seem to make any difference!

I guess this is down to the battery backup so im wondering how long it would take to drain down. I dont want to start pulling the arch apart to get at the alarm unit itself.

If i take this to a dealer how much will it cost me ?

Jezzer

S Max 2.0 TDCI Titanium 56 Reg