Jump to content


Show

Savagesam

Member Since 20 Mar 2011
Offline Last Active Jul 12 2012 04:33 PM
*****

Posts I've Made

In Topic: My First Car

01 April 2012 - 02:51 PM

Today i cleaned and stripped down the car and this is what i found.
It cleaned up quite well.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Then i found the rust...

Posted Image
The picture above is the right side of the boot

The picture below is the left side of the boot
Posted Image

The floor is all good.

Posted Image

But parts of the inner sills arent. Its exactly the same on the other side too.

Posted Image

Posted Image

These two pics are the left and right inner flitch panels.

Posted Image

Underneath the boot.

Posted Image

The left rear lower quarter.

Posted Image

Posted Image

The chassis of the car is pretty good. The worst of the rust is on the flitches as you can see.

Still couldnt get the boot lock to open properly, had to open it from the inside manually.

In Topic: My First Car

01 April 2012 - 08:30 AM

Ok, i will try that.
And thanks for the advice.

In Topic: My First Car

31 March 2012 - 11:35 PM

yeah thats the first thing i tried but with no success :(

In Topic: My First Car

31 March 2012 - 11:21 PM

Yeah, i have one working working jet, so i'll see whats wrong with that tomorrow.

Also i have a problem with the boot, it will not open. i haven't had a proper look at it yet but from that would you have any idea what it may be? sorry for being so vague.

In Topic: My First Car

31 March 2012 - 11:03 PM

Thanks for the tips.
Tomorrow i plan to give it a good clean and i will take some more pictures.