Jump to content


Show

mayo10uk

Member Since 06 Jul 2011
Offline Last Active May 08 2013 08:41 AM
-----

Topics I've Started

Focus 2012 Loom Plug Under Rear Bumper

17 January 2013 - 04:13 PM

Looking under the bumper as I want to fit parking sensors, on right hand side looking from rear. Underneath chasis I found a loom plug held in place any idea what for and could I use it?
Posted Image


Bye Bye Fiesta Metal.

06 January 2013 - 09:30 AM

Sadly I traded in the fiesta last week, for a focus econetic, which I am impressed with :)
missing the sporty looks and brite white :) I'll be hanging around more the focus threads now.

Posted Image

1.6 (100Ps & 125Ps) Mpg On Averages Please?

04 November 2012 - 11:27 PM

Hi seen two models a really nice 100ps red zetec with priv glass and 16inch wheels, but is a 100PS................ just wondering what the mpg is on normal uses........ Also is it worth getting the 125?
Found a silver model with no options? :-/

Anyway all feedback much appreciated on the quest?

Tailgate Switch With Integrated Number Plate Light

04 November 2012 - 11:24 PM

At dealership the weekend and noticed when looking at the new bmax.

That the tailgate switch had a LED strip integrated for the number plate.

Thinking possible MOD?

Of course will be more expensive than changing the lamps in current light holders.

Thoughts.........

Below is standard switch we have.

http://www.ebay.co.u...=item2a0b3dfd26

Immobiliser Malfunction Keyless Start111

31 July 2012 - 09:52 PM

As topic,

yesterday went to enter the car, it would not unlock at all on the screen appeared "immobiliser malfunction service now"

Called garage, advised to get the car to them, tow.......

AA came out after 30 mins, managed to get into the car, manually with the key inside the fob. After 10 attempts or so the car started.
Plugged in the computer no fault codes. On the screen appeared key not detected then the malfunction engine was still on, with pats light flashing madly. We both looked at each other and decided to take to the garage. The messages appeared on the journey. When we got the garage the engine would not turn off. Great! Eventually it did.

Took in the garage, today they tried to replicate the fault with no success, the system did however generate fault codes, one did show the tailgate switch was broken. So has been changed. Along with a software upgrade. Has anyone else seen this fault?

There are some other faults I have a copy of the IDS screen will post tomorrow thanks.

Car is March 12 plate, 1.6 metal.

Posted Image