Jump to content


Mad85

Member Since 06 Oct 2011
Offline Last Active Sep 09 2014 09:01 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: 2007 1.6 Tdci Engine Vibration, Low Torque And More

09 September 2014 - 09:04 AM

Hi, thanks for your reply. It had a cam belt change and a pulley changed less than 20000miles ago. I understand that should last around 100K miles! Anyway, I noticed its a bit cracked (i think its normal) but there is some oil stain on it, on the inside half of the belt - probably leaking from somewhere on top of it? could that be effecting it so much? Also, the A/c always drains a bit of power, I agree but I am pretty sure it got worst.


In Topic: 2007 1.6 Tdci Engine Vibration, Low Torque And More

01 September 2014 - 03:44 PM

One more thing .. i noticed that if the engine is cold, it takes a good 4 or 5seconds for the oil lamp to switch off.. that did not happen before. I checked and there is plenty of oil :)

Thanks a lot
Mark

In Topic: Dashboard Compartment

17 July 2014 - 02:42 PM

just to confirm, the bin clip still works fine but the hinge repair work recently gave in and will have to repair it again... I think the problem is that I have to leave it parked for 8 hours a day under the sun and the glue does not appreciate that... damn heat!! Anyway, not gonna pay that sort of money for this cheaply made lid. Understand completly whoever decided to just glue it in and forget about it lol


In Topic: Engine Cutting Out While Driving!

09 November 2013 - 12:33 AM

jeebowhite, one question about your split hose - did that fix some annoying turbo lag? I'm not liking how my car feels right now, apart from the whistle of course, but its not very responsive and turbo kick is felt higher in the rev range than it should (i think it should be around 1800rpm?) and for a tiny amount of time.


In Topic: Engine Cutting Out While Driving!

05 November 2013 - 02:36 PM

Thanks buddy, will surely do!