Jump to content


Show

ajt

Member Since 09 Oct 2011
Offline Last Active Mar 31 2014 07:10 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Need New Wishbone.

31 March 2014 - 07:00 PM

Just thought I'd update, two years on and the arms are still going strong, just passed MOT (one advisory on NS Front Shock, slightly wet?)


In Topic: Front Heated Window

09 September 2013 - 05:54 PM

NOT A DESIGN FAULT.... incorrect installation fault, if anything

 

http://www.fordowner...re-real-reason/


In Topic: 2003 Tdci Replacing Head Gasket

09 September 2013 - 05:43 PM

Sorry, can't help with identification, but would love you to take pics and post the steps when doing your head.


In Topic: Td 115 Glow Plug Melt Down Help!

22 August 2013 - 09:08 AM

@dazj

 

Just another thought, is your turbo OK? No strange whooshing noises or the anything else that at some point in the not to distant past has made you think "hmm, that's not the usual noise I get when I drive like this"


In Topic: Td 115 Glow Plug Melt Down Help!

22 August 2013 - 09:05 AM

@dazj, I'm sorry but I must be thick, please explain how your fault is "exactly the same" as the original OP. If it is the word "smoke" then maybe you missed that the original OP smoke was coming from a glow plug connection and yours is from the exhaust!? Other than the word "smoke", and the "no fault lights" I fail to see how your issue has anything to do with this post.

 

I don't have any warning lights on my dash and occasionally if I boot it I might get a little smoke out the exhaust, I would say you have more in common with my car than the original OP. Or are you suggesting that maybe I should think about changing my loom as well? (Just kidding).

 

I think your best bet is to start a thread of your own, clearly stating the symptoms you actually have. You will probably get better answers.

 

PS: I wasn't joking about disconnecting the MAF/MAP (not sure which you have), and report back any difference it makes, but please start a new post.