Jump to content


elderone

Member Since 19 Oct 2011
Offline Last Active Mar 17 2013 11:08 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Fiesta 1.4Tdci Strange Starting Issue

17 March 2013 - 10:56 AM

Hi im still suffering with this issue and ford say that unless they can replicate it themselves then they cannot do anything. I don't know what they are going to get from seeing it themselves rather that what I am telling them is happening. As you can see from the above videos there are other people with exactly the same issue and are not getting much help from ford either. It is obviously a known problem. I think the next step is let my solicitor deal with them. Any more suggestions or advice on what this problem is would be much appreciated. Thanks


In Topic: Fiesta 1.4Tdci Strange Starting Issue

17 February 2013 - 08:54 PM

Ok will do. Thanks. I work in near Oxford.

In Topic: Fiesta 1.4Tdci Strange Starting Issue

17 February 2013 - 07:45 PM

Its done nearly 40000 miles and has been having this problem for the last 15000. Had the third major service at about 37K but no change with this issue before and after.

In Topic: Fiesta 1.4Tdci Strange Starting Issue

17 February 2013 - 07:39 PM

There a couple of people I've found on youtube with this problem: and also I will try what you have suggested about unplugging things once I get the bonnet up in the daylight. I take it you are talking connections in the engine bay? It is strange how it only happens at work. Thanks

In Topic: Fiesta 1.4Tdci Strange Starting Issue

17 February 2013 - 06:18 PM

Thanks for the reply. Its not bad traffic. I'm usually leaving about 6 in the morning and get a pretty clear run. Probably better if anything than when I drive home at night. Any other ideas would be very much appreciated. Last time it was in the garage for 2 months but problem persists.