Jump to content


selway89

Member Since 26 Oct 2011
Offline Last Active Nov 04 2014 03:17 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Fiesta Boot Problem

10 January 2014 - 08:41 PM

As others have said it is likely to be the boot switch.

 

I had this go on mine and is due to water getting inside and essential shorting the switch.

 

Mine got to the point where shutting the boot disturbed water in the switch and immediately un-latched again.


In Topic: 2010 Zetec S Tdci Range....

08 May 2013 - 11:52 AM

Update from me too.

 

Car was booked in and got looked at but couldn't find anything. I have a feeling they didn't look at the tank or anything at all. But they reset everything....

 

Car feels a little more lively and so far seems to be abit better but i still think it will be a struggle to get over 400 miles to the tank.

 

My warranty has run out now but the garage have said they will sort it as it has been reported before...

 

I will update once I have run the tank down and filled up, and if I get any further investigation done by the garage.


In Topic: 2010 Zetec S Tdci Range....

17 April 2013 - 12:09 PM

I'll let the garage know. Its 3 year old next month.

 

So will be getting it looked at asap, as well as the steering wheel controls looked at again.


In Topic: 2010 Zetec S Tdci Range....

17 April 2013 - 11:51 AM

I would be interested in the outcome of this too.

 

I pushed my range to 1 mile left last night, was also showing empty.

 

I had done 380ish miles on the tank, reported at about 50mpg. This is about normal, but only just seen what others have been getting out of a tank to realise it may not be normal.

 

However when filling up i could only squeeze 32 litres in the tank from what I remember.

 

Is it possible that the sensor is not right in the tank? Does it just not realise that the 10 litres or so of fuel is still left in the bottom of the tank?

 

I wouldn't like to try driving to test the theory.

 

Cheers

 

James


In Topic: Fiesta 2010 Discs And Pads Change

22 March 2013 - 07:41 PM

Hi guys quick question. Any got the torque settings for the carrier bolts on the front discs?

 

Haven't been able to get my hands on a Haynes manual and will be doing the discs and pads tomorrow morning come sunshine or snow! :P

 

Cheers

 

James