Jump to content


Drich290195

Member Since 03 May 2012
Offline Last Active Sep 09 2013 06:46 PM
-----

Topics I've Started

Removing Sidelight Bulbs

09 September 2013 - 05:05 PM

I have a 06 mk 2 focus and can't change the side lights iv got the light off and bulb out but I can't remove he bulb from the holder that the wire clips on too what am doing wrong have I got The wrong bulbs thanks

Split Turbo Pipe Help

22 August 2013 - 01:07 PM

Hi guys long time no speak moved back to my old focus from the fiesta st good to be back. Driving home today heard lots of gushing from he turbo on checking I have split the pipe. I know this is easy but my question is is the turbo lubricated. There is oil gunk all round the split. Is this just from the engine or of I replace the pipe is there anything turbo related that needs topping up thanks for your help it's the 1.8 tdci by the way

Mk6 St Handbrake Squeak Problem

05 May 2013 - 09:29 AM

Guys I'm getting a terrible squeak from the car , taken to the garage and they seem to think its the wheel bearing and drive shaft bearings. Now its at the garage work to be done tuesday. Iv been reading about the handbrake squeak , but i cant find a video to compare my noise too. I don't want to pay for them to be changed if its not going to solve the problem although if they are on there way out anyway am i best getting them changed.

 

Whats your thoughts don't want to be ripped off has anyone got a video of the noise help much apreciated.


Mk6 Trip Computer / Fuel Gauge Problem

27 March 2013 - 07:57 PM

Hi guys odd problem here is a example say my fuel gets too 55 miles till empty and I put 10 pound in the fuel gauge moves to the quarter full position but the miles till empty does not change. So when the fuel empty goes to 50 the light comes on even though its at quarter full. Iv notices though ill then be able to do like 2 miles on the trip computer to everyone. 1 mile used. Any ideas if I then put 20 in this does not happen it acts normally any ideas. Anyway to reset the computer l. Thanks guys

Fiesta St Intermittent Start

28 February 2013 - 08:14 PM

Hi guys first post just acquired a st 06 and have a strange problem. Very intermittently the car fails to fire first time. It will on its second or third. This is not all th time. A google search suggests this is a characteristic of the fiesta but surely not. Is there anything I can do m I ping something wrong any help would be appreciated thanks