Jump to content


Show

swanny1970

Member Since 22 Sep 2012
Offline Last Active Apr 01 2013 07:59 PM
-----

Topics I've Started

Smeggy Brake Discs

29 March 2013 - 05:02 PM

hi brake discs on my 02 st 220 mondeo are shot so tried to change them , easy 20 minute job per corner i thought :)  , wheel off ok  , caliper off no prob , tap off disc no chance :(  , batter it off with a bigger hammer won't budge :angry:  make a make shift pulley with a couple of coil spring compressors still no joy :angry:  as i chickened out thinking i was going to brake something :unsure:  , curse and swearing at them didn't help either so caliper back on wheel back on kick the dog and huff for the rest of the day :angry:  :angry:  :angry: any ideas


Online Parts

24 March 2013 - 07:27 PM

Hi guys , anywhere online to get some parts for ford . Thanks in advance 


Mondeo St 220

23 March 2013 - 08:27 PM

All right guys just bought a st220 mondeo , love the car goes well but acceleretor pedal has a little free play in it as in the first inch free play then the pedal feel quite stiff , is this just how it is or do i need a new pedal i take it the acceletor isnt cable driven 


New Car

21 March 2013 - 08:01 PM

hi guys , going to probably buy an mondeo st 220 tomorrow , is there any known faults i need to look out for , thanks in advance , 


Fault In 04 Tdci Focus

19 October 2012 - 06:52 PM

hi guys new to ford ownership , bought a 2004 ford focus tdci , love the car but have a problem with it , driving along and every now and then car will drop in power , glow plug warning light then starts flashing , if i drive on it runs down on power and won't clear itself until i turn off the engine and turn it back on then it runs perfect again for another while ( could be 10 mile could be 100 mile) filters have been changed and its been serviced ford diegnosed blocked filter, when i told them filters have be changed they said its probably injectors and if not that its the injector pump they seemed to be guessing tbh. i can't see how if its fueling , flicking the ignition off an on lets it run ok again . Any ideas and thanks in advance