Jump to content


Peterjones

Member Since 12 Nov 2012
Offline Last Active Dec 15 2014 05:51 PM
-----

Topics I've Started

Temp Monitor Colour

03 December 2014 - 08:38 AM

Hi,

 

Interesting one and maybe it is normal on the MK7.5, however should that snowflake on the road icon go red when the temp on he dashboard is reading 0 or a - figure? I know it used to on my previous Ford however this morning we got down to -2 in parts and still it was lit up in that amber colour, never once changed to red.

 

Where actually is the thermometer placed in the car that is used to take this reading?


St Scuff Plates Half Illumination

18 October 2014 - 05:47 PM

Hi,

Just noticed tonight that the right hand side of the drivers scuff plate isn't illuminated. Must have failed today as was working last night. Anyone else had this issue or have I just got a car that seems to want to spend time in the garage?

St Seems To Struggle To Start When Hot

30 September 2014 - 08:40 PM

Strange one and not sure if this is normal or not, but when I have been driving and then say stop to fill up for petrol, restarting the engine can be more difficult than firing up first time.

Tonight it was a good 10 seconds, then when it fires up it stutters before coming to life.

Is this just because it's warm and vapourising the petrol or signs of something else wrong?

Fiesta St Dust Caps / Valve Caps Stolen

04 September 2014 - 08:00 PM

Yes, it had to happen and I was half expecting it when I saw the nice shiny caps on the car, however its so annoying at the same time. What shows how thick they must be, they have only taken 3 ...so must be one a 3 wheeler somewhere!

 

I've ordered some lockable caps from ebay, but just wondering if these will work the the TPS system? If not, does anyone know any lockable caps that do? Im guessing Ford will have a nice price on each of those caps if I was to order 3 or the originals?


Passenger Heater Seat Not Working

26 August 2014 - 12:22 PM

Hi,

I know the car is new and under warranty but before making a fool of myself is their anything obvious I should check as to why its not working?

The driver one is fine however the passenger button simply doesnt even display the lights when pressed and no heat going into the seat. I'm assuming that means its something power related or lack of?