Jump to content


K4t

Member Since 27 Dec 2012
Offline Last Active Dec 29 2012 06:19 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Loosing Coolant And Wet Footwell.

29 December 2012 - 05:02 PM

It was the valve which he said has nothing to do with matrix?

So confused.

We put some rad weld plus in and all seems ok at the mo.

Mechanic also thinks the wet footwell is soaked due to a broken window seal and as we know its been torrential just lately so that maybe why my footwell is flooded

In Topic: Loosing Coolant And Wet Footwell.

28 December 2012 - 11:43 AM

Hi again.

Just took it into a garage, well two actually as its driving me insane now.

Kwik fit couldn't see anything wrong and referrerd me down the road to a garage that would be able to help. They were too busy to help but had a quick look anyway for me. They reckon its heater matrix and not water pump as I can see where the coolant is going (passenger footwell) but may be a dash off jobby. Is this correct? My boyfriend had to fix a matrix problem not long ago and accessed it from the bonnet? The mechanic also asked if the heater matrix had been messed with, which it has, but many many months ago.

In Topic: Loosing Coolant And Wet Footwell.

27 December 2012 - 05:58 PM

Nope doesn't smell if coolant. Doesn't smell of anything to be honest.

Agh so many possibilities. My coolant is going somewhere but where!?


In Topic: Loosing Coolant And Wet Footwell.

27 December 2012 - 03:17 PM

Thank you for your reply.

Nope I am putting anti freeze mix in so it can't be just water.