Jump to content


Show

duluxdoggy

Member Since 21 Jan 2013
Offline Last Active May 20 2013 08:13 AM
-----

Topics I've Started

Black Smoke Under Acceleration

12 May 2013 - 06:44 AM

hi, i bought my mk3 mondeo 2.0 tdci 130 about 2 months ago, people keep telling me as i power away from em there is a LOT of black coming out of the exhaust. mainly at low revs it would seem, im told these have injector issues, regularly needing replacement costing a lot. this is not rly an option, i have been advised to get some redex, anyone any experience of this? and will the redex make much difference?


Sony 6Cd Head Unit

01 March 2013 - 10:28 PM

hi, i bought a 2007 mondeo ghia x today. the radio sounds ace,  however, when i press the cd/aux button it goes to aux, and stays on aux. i cant make it go onto cd mode. the aux port in the glove box works fine, and with most of my music being on my phone anyways its not the end of the world. but i would like to fix this, if poss. is my head unit broke? or am i missing something, have tried every button on it. 


Front Wipers

21 January 2013 - 12:52 PM

hi, i have my 02 focus TDDi,m i put it in for the mot last week and one of the things it failed on was the wipers not returning to the home position after i turn turn them off. i have owned the car a year almost and it came witth a 12 month mot. so i dont know how they passed it last time, so i have replaced the wiper switch/stalk. no change, replaced the motor with one from a breakers, no change, unlikely to have 2 parts with the same fault surely? im kinda stuck now due to my cars mot expiring in 3 days... please help. is it a fuse? cant find my Haynes.