Jump to content


Show

iky112

Member Since 01 Feb 2013
Offline Last Active Feb 09 2013 01:11 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Ford C Max 2.0 Tdci 2012 Help Please

07 February 2013 - 03:42 PM

Hi thanks again for the reply I’m not sure that’s happened but I was fiddling with the car again 2day and decided to chop the signal wire from pcm side and now I have 5v on that wire and 5v on supply but I have lost 12v to ground on sensor which I believe was taking feed from the 5v signal supply which shouldn't be right I’m not sure where to take a ground from the pcm to crank sensor any idea’s will be great thanks

In Topic: Ford C Max 2.0 Tdci 2012 Help Please

06 February 2013 - 03:25 PM

Hi thanks again for the reply which valves are we talking about please bear in mind the car has only covered 14000 miles I do believe the crank pulley has gone faulty but don’t have an idea to check it when I replaced the crank sensor I can’t see a ring gear round it I can see numbers I’m not sure if there are like this on this model

In Topic: Ford C Max 2.0 Tdci 2012 Help Please

06 February 2013 - 10:51 AM

Hi thanks for the reply the car was involved in a bump on the n/s side parts replaced are n/s wing, bumper cover, headlamp, bumper bar , bonnet, the plastic cover for the ecu was damaged also , there was a bit off wiring damage to the headlamp loom but not to the ecu loom these wires where put back together , also the car would still start while these wires where damaged , the car was running for 10 mins and it just turned itself off , I have replaced the crank sensor for a genuine ford one and it still won’t get a crank signal , when you crank it and when it stops the rpm do go up to around 200 mark. I can see diesel in the pipes when your cranking and when it stops it comes back.