Jump to content


Memorex

Member Since 28 Feb 2013
Offline Last Active Jan 30 2014 08:40 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Guide For Focus Mk2/mk2.5 C-Max/kuga ~Elm 327 Cable And Ff2 Program

10 January 2014 - 06:59 PM

Good evening guys!
 
After my cruise control works, I wonder if I can start a manually initiated cleaning my diesel particulate filter with elmconfig?! 
 
Some idea?
 
regards

In Topic: Guide For Focus Mk2/mk2.5 C-Max/kuga ~Elm 327 Cable And Ff2 Program

05 January 2014 - 05:35 PM

I have it!
 
But it was not your tip Dezwez. I have the baud rate set to 500.000kbs, but just get another error message. So I like just now tried it, but then loaded from the file. Previously I had a file saved WITH cruise control marks. Then I simply clicked write to PCM and it worked! Test ride was perfect! Thank you all! This is an awesome forum here!
 
edit
 
Yes, I had selected the correct PCM.

In Topic: Guide For Focus Mk2/mk2.5 C-Max/kuga ~Elm 327 Cable And Ff2 Program

05 January 2014 - 04:49 PM

Yes! Its on auto mode. Other programs done fine with 500 000kbs. 


In Topic: Guide For Focus Mk2/mk2.5 C-Max/kuga ~Elm 327 Cable And Ff2 Program

05 January 2014 - 04:34 PM

Hello! I need help! I read all the topic. 

 

I want to activate the Cruise-Control in the PCM. I can read the PCM, i can activate the Cruise Control but i can't write the PCM again. I get always this screen.

 

16961907jd.jpg

 

Can somebody help me? May the ELM is broken? Somebody know this screen? THANKS!!!!


In Topic: Guide For Focus Mk2/mk2.5 C-Max/kuga ~Elm 327 Cable And Ff2 Program

28 February 2013 - 08:25 AM

Hello!

Sorry for my bad english.

I need some help. I build the interface like the first page of this topic. Then i have to code the interface, right? There is the problem. I can code the first "atpp2asv38". Then come the ">K". But all the other commands dosen't geht a ">K". What did i wrong?

Thank you for your help!