Jump to content


spangle

Member Since 07 Mar 2013
Offline Last Active Mar 02 2014 05:51 PM
-----

Topics I've Started

Focus Titanium

22 February 2014 - 09:49 PM

Had to have my windscreen replaced recently and immediately discovered (after the fitter had gone) that one of the wipers had not been replaced properly. This had to be rest by a Ford garage (under warranty) after the fitter had returned and thought he'd rectified it. A few days later I get a warning message saying the screen needed cleaning (it didn't) and my lane keeping aid was faulty. It's booked in (again) to have this looked at and to obtain a quote to try and claim against the windscreen company. I now find that I have also lost the use of auto headlight dipping and speed limit recognition. I say all this to make sure you check out any sensors/cameras are working (if you have them) after having a new windscreen fitted.

Titanium X

13 August 2013 - 02:00 PM

Just some info for anyone having difficulty understanding some of the specifics of the Sony SatNav: trial and error I'm afraid. I have contacted my local dealer AND Ford directly and no-one seems to know the specific model fitted to my car (even after providing my VIN) as there is a customisation element.

It doesn't look good that the manual that comes with the car does not go into specifics but if anyone has any other information on manuals for this type of SatNav I'd be grateful.


Rear Camera

04 August 2013 - 08:06 PM

Focus Titanium: did I dream it or should the rear camera on reversing show lights when a sensor is close to an object as well as an increasing tone? I know it does for the front (lights and tone). If there should be lights then mine have stopped working. Thanks.

Focus Titanium 2012

02 August 2013 - 12:29 PM

Hi - Anyone know the actual type of Sony DAB SatNav that is fitted to this model; I've a couple of things I want to check out but there is no specific instructions within the car's manual?

Thanks.


Sync

08 March 2013 - 04:58 PM

Hi, new to this board.

I have a 2012 Titanium and was wondering if anyone has a problem in receiving texts via a connected iphone in that it's ok receiving texts but the id for the sender is "UNKNOWN" even though the sender is in my phone book.

Is there a fix for this does anyone know?

Many thanks.