Jump to content


Jack92

Member Since 26 Apr 2013
Offline Last Active May 05 2014 02:59 PM
-----

Topics I've Started

Mk7 Arch Trim

12 June 2013 - 09:55 PM

As with all cars there are little niggles that get on your nerves.

Take a look at this pic, my question is are all mk7s like this? It not siting flush is grinding my gears.

1efdeb493cee869d63f8776b54d8b0b9.jpg

Squeaky Clutch Pedal

07 May 2013 - 04:41 PM

Now I know the cause of this is the clutch return spring so I took it in to ford for them to grease it to see if it helped, it hasn't and the only other option is replacing the clutch master cylinder. Ford however have said due to it only being a noise and not a fault there is only one year warranty on noise related issues so I have to fork out £150 plus fitting, obviously I can make do with it as it is but this isn't the service I was expecting with a new car really, it's a 2011.

Any info in regards to where I stand would be massively appreciated?

Mist Washers Query.

07 May 2013 - 04:16 PM

To those of you who have installed these on a mk7 fiesta, is it normal for them to leak like this?

36c9372b536616989f6d6306d5e4f37d.jpg

Removing Stripes

28 April 2013 - 02:33 PM

Any of you guys removed the stripes from their car.

The stripes just aren't doing it for me so they have to go. I'm thinking the best way to go about it is to use an eraser wheel but I'm open to different ideas that may make the job much easier.

Thanks
Jack

Fiesta Mk7 S1600

27 April 2013 - 06:29 PM

Hi guys first post here, just wondering if anyone can point out any problemed areas when looking at one of these.

I've done the obligatory search and found out about the leaks and such but want to know if there's anything that could hurt the wallet.

When the first attempted to start it while I was there, it hesitated and stuttered but then ran smooth and started first turn after that. The guy who moved it said it was to do with the fuel due to them only moving it minimal distances. I'm going looking at it again in a hope that it doesn't do it again, could it possibly just be a set of plugs?

Thanks
Jack