Jump to content


Show

kat89h

Member Since 06 May 2013
Offline Last Active Jul 31 2013 05:09 PM
-----

Topics I've Started

Squeaky Brakes.

31 July 2013 - 03:20 PM

Just had  a full service and mot done on my car , but the brakes are stilll squeeky when applied , mainly happens the more i use and the further i drive it and not when i 1st get in the car . any suggestions as to why this might be? 


Abs System Broked

08 May 2013 - 01:53 PM

hi posted in the general forum but tough more with a ka might look , here , the abs and speedo stopped working then the engine management light came on so took it to the garage but his laptops away so took it to his friends , he ran tests and said tat the car wasnt speaking to the laptop and that it looks like the whole system needs doing which he reckons will be around 500 ,or getting a seccond hand one , my thoughts initially was tat it was just the abs sensor which had gone , so im nearly in tears hearing this 

does this sound about right , it needs to be booked in for more test to get right down to the problem.

ive had it since oct and is a 56 reg with 45000 , 

he said this is a common problem with the fiesta 

has any1 else experienced anything similar ?

 

thanks


Problem With Ford Ka.

06 May 2013 - 08:40 PM

hi

i was just wondering if any1 can help me , i have a 2006 ford ka . my abs light came on last wed , then the speedo has stopped working , after driving home carefully i switched off the engine , switched it back on to be greeted by the engine warning light also!

ive heard this could just be the speed sensor? is there any other problems this could be?

Thanks