Jump to content


Jojofish99

Member Since 08 May 2013
Offline Last Active Jul 04 2013 05:28 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Retrofit Bluetooth Audio Not Working

04 July 2013 - 05:28 PM

I said "I'll be back". I wasn't giving up easily!!

 

Thanks for the instructions

 

Joe


In Topic: Retrofit Bluetooth Audio Not Working

04 July 2013 - 11:03 AM

Hi Phil/Gaz,

 

Sorry for not getting back sooner I've been away for a couple of weeks.

 

I've found the problem! One of the cables on  the small white plug on the back of the Head unit was just out of the plug. probably shifted it when I slid the unit out early doors :iim:. May be of use to someone if it happens again somewhere? I've got to sus out how the voice commands work now! Thanks again for your help and patience with this. Joe


In Topic: Retrofit Bluetooth Audio Not Working

12 June 2013 - 07:58 PM

Hi Gaz/Phil,

 

Unfortunately no joy it looks like a new SRM . Ordered it today should be here by Friday. Watch this space. "I'll be back" Joe.


In Topic: Retrofit Bluetooth Audio Not Working

11 June 2013 - 07:38 PM

Hi Gaz

 

Tried that and every other config too. Beginning to wonder if its a dodgy SRM now? Checked the wiring again today and no joy there. Joe.


In Topic: Retrofit Bluetooth Audio Not Working

11 June 2013 - 08:51 AM

Hi Gaz,

 

I used the incorrect software first and then changed to the ST software when it wouldn't work. I did use the ELM Setup and press Setup ELM327 for MS-CAN bus.The music is fine and cuts out for "calls" just no audio on the voice/ phone.

 

Cheers