Jump to content


FiestaZS90150

Member Since 21 May 2013
Offline Last Active Feb 20 2014 07:28 PM
*****

Posts I've Made

In Topic: Zetec S Ecoboost 1.0

17 October 2013 - 05:39 PM

Only just noticed the DRL lights on the Zetec S, I think they are horrid. What options do I have to change them, perhaps putting LED's in instead? i'd love the titanium DRL's but I'm clueless with cars!

 

 

Is this what your talking about? Zetec S fiestas have them in France, germany, belgium etc...920C0FCC-CE89-43C6-A96A-0945E3892042-434


In Topic: 2013 Fiesta - Engine Malfunction???

12 October 2013 - 11:24 PM

yeah i did that too, found nothing. anyways at least we arent the only ones.


In Topic: 2013 Fiesta - Engine Malfunction???

12 October 2013 - 11:22 PM

oh i was still able to get up to 50km per hour,only in 3rd gear instead of 1st lol I was near a ford garage should of went there it was like 200 meters infront of me. I just stopped in the road and restarted the car.


In Topic: 2013 Fiesta - Engine Malfunction???

12 October 2013 - 11:10 PM

took the car in yesterday and they didnt find anything, they said that if i have the issue while im around the garage i have to come straight to them without switching the car off and back on so the warning is still there. like usual: no warning on the screen = no problem on the computer...sucks. i mean they can make cars that stop by themslves but they cant have a program that doesnt stock all the error codes...

 

anyways, i think you might on to something as i was in a traffic jam for 5 minutes, reving up moving 5 meters and stopping. I eventually had to turn the Stop start off.


In Topic: 2013 Fiesta - Engine Malfunction???

08 October 2013 - 08:17 PM

Just happened to me this afternoon, Engin malufunction service now cam up with a nice little orange spanner. So i turned the car off and started it back over. Was luck caus ei was in germany (living in france) and i could not have called assistance with my phone!!

 

I though it was the 20 000 Km service warning as i am a 19 200km now, but apparently not... its going in for service in two days so i will mention it. I hope this wont happen when overtaking on the motorway.