Jump to content


Show

philiprbrown

Member Since 25 May 2013
Offline Last Active Nov 09 2013 03:36 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Retrofit Bluetooth Audio Not Working

09 November 2013 - 03:24 PM

Sorry for the delay in replying, been away for a while.

 

From memory and with the glove compartment removed, there was a wiring loom on the LHS. Part of tis was covered with the grey sticky backed foam. Once this was peeled back the audio patch lead was there.

 

Mine (on a 2010 focus titanium), had a cable loop already plugged in. It was this loop that had to be replaced to make the system work. I do not know if there is a cabling difference between the 2009 and 2010.

 

Hope this helps a little

 

Phil


In Topic: Retrofit Bluetooth Audio Not Working

13 September 2013 - 03:25 PM

I have managed to acquire a 19C112 unit to replace my 19g488, have just installed it and all is working fine including the audio streaming.

 

Only one issue now is the link cable from the old 488 unit  usb to the glovebox USB socket is not compatible with the new 112 unit which has a mini usb connector out.

 

Can anyone advise the correct part nr for the mini USB to glovebox USB socket to suit the 19c112 unit?

 

Thanks

 

Phil


In Topic: Retrofit Bluetooth Audio Not Working

04 July 2013 - 03:00 PM

joe,

 

Great news. Enjoy

 

Phil


In Topic: Retrofit Bluetooth Audio Not Working

12 June 2013 - 02:34 PM

Gaz, Sorry you are correct  in your above screenshot, this is what I used. Not quite sure where I saw the option I described although in my defence Sunday morning was a bit of a panic when it all looked to be going wrong!!

 

Definitely version 0.2.5 as well

 

Cheers

 

Phil


In Topic: Retrofit Bluetooth Audio Not Working

11 June 2013 - 07:01 PM

When i set up my SRM, i wasnt given the option highlighted above. I instead chose 'Bluetooth & USB' i have used this several times today with no problems.

Gaz, thanks. The HEC thing was my fault as i got curious.

Phil