Jump to content


Show

gazsutton

Member Since 04 Jun 2013
Offline Last Active Jul 04 2014 09:15 PM
-----

Topics I've Started

Focus Zetec S Tail Pipe

11 January 2014 - 03:21 PM

Hi all
I have 59 plate zetec s 1.8 and the tail pipe is all manky and i am thinking of replacing.
I dont want a full exhaust or back box as i no this is just a clip on one its the style that the mondeo has too where it points downwards. I don't want an aftermarket one because of the insurance/noise n cant be bothered with all that but has anyone fitted a aftermarket tail pipe. Just want it to look nicer than the one i have.
Does any just fit on? Or is it only the oem one which is about 40 from ford.

Hid Kit

27 December 2013 - 04:47 PM

I know some people don't like these but im looking to purchase an hid kit cus my bulbs don't seem to be cutting it for me and i wondered if anyone who has fitted a kit could recommend as there is a lot on the market. Is there a standard bulb that is close to the hid kit?

Rattle From Drivers Door Card

05 December 2013 - 12:46 PM

I have a very annoying rattle from the from drivers side door card it sounds like the door card is loose but its not. I haven't had a look behind it yet but just wondered if anybody had the same issue.
Hear it over bumps very annoying!

My Focus Zetec S Mk2.5

08 August 2013 - 08:28 AM

Thought id put a few pics up of my motor.

i havent really done much to it.

its a 1.8 zetec s 125bhp

rear debadged

led numberplate bulbs

white ford badges

team heko wind deflectors front and rear.

 

IMG_0167_zpsc81ae247.jpg

IMG_0169_zpsb069607b.jpg

IMG_0166_zpsc9824bb0.jpg


Retrofit Music Box Help

09 July 2013 - 05:43 PM

Hi all.
I have a focus mk2.5 2009 reg.
With a cd6000 stereo fitted with the aux in the glove box and a parrot bluetooth device.
I have purchased this item http://bit.ly/10L9ZKX
It plugs straight in to the iso loom direct once i removed the aux clip on the iso loom.
I cant get sound either through the usb connector via iphone or through the headphone jack plug. Aux is pressed and showing on the screen but the iphone dont charge or anything so i dont know it its getting power.
Any ideas?