Jump to content


Show

Gray13

Member Since 05 Aug 2013
Offline Last Active Jan 22 2014 01:40 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Headlights Not Adjusting?

21 January 2014 - 12:23 AM

Hi there. I checked and you were right, bulb was upside down! Lights are much better now. I was sure i had them the right way up at the beginning so i didn't even think about looking at those.

 

Splendid work!


In Topic: Headlights Not Adjusting?

19 January 2014 - 11:11 PM

Oh i didn't think there was a "wrong" way to install the headlight bulbs, i thought it was just a case of placing them in the slot. I will have a look at that then and see. One of the bulbs does seem to be pointing more downwards when looking out onto the road, so i'll try turning that one around first to see if it improves it.


In Topic: Satnav Totally Wrong?

11 August 2013 - 02:40 PM

Yeah! Test run today confirms it works perfectly fine. So all good now!


In Topic: Satnav Totally Wrong?

10 August 2013 - 08:08 PM

Just a quick update, i have downloaded the Satnav manual which was a help. I think reading through the only thing i didn't do was calibrate the Satnav. So i took it out for a quick spin, let it run its calibration. Once completed i stopped the car and setup the Satnav to take me home. It properly located my area (Perfect).

 

One issue. I didn't set off straight away, and once again the Satnav started to run all on it's own, instead of following my vehicle via GPS it went on it's own (correct) pre-designed route. 

 

While i was thinking about it, i noticed that there was an option within the settings for demonstration first... So it made sense that maybe it ran a demonstration first - But even when i started the journey again it didn't work. So would i need to disable the Demo straight away and it will stop with the issues?

 

I haven't tonight tried disabling it, but it seems likely that's what's causing it.