Jump to content


Show

potter18

Member Since 18 Aug 2013
Offline Last Active Yesterday, 09:03 PM
-----

Topics I've Started

Lendal Bridge

28 August 2014 - 05:53 PM

So about this time last year our wonderful council ( york ) decided to close a main bridge , lendal bridge , and major road through our city between the hours of 10.30 and 5pm and fine motorists 60pounds if they crossed between these times , the signs were very poor and confusing and quite a few people were caughtout and were fined (sometimes more than once if they crossed a few times thanks to the camera they placed at one end of the bridge) . The six month trial ( to improve air quality and bus times ect) finished about 8 months later.???? ? Now it has been decided that all motorists who were fined ar now entitled to a refund ( the closure was deemed to be illegal) but its not done automatically people will have to apply for it , so, if you or anyone you know had been fined please urge them to look into claiming a refund (I assume if you visit york council website you may find details of how to go about it)
Sorry for the long post

Advice

21 August 2014 - 06:27 PM

My wife was driving this morning when an error message flashed up something like oil pressure low stop safely , she was doing less than 10mph at the time , she said she missed a gear or couldn't engage it properly( her fault not the car) but she pulled over and re started the car and it was ok , she's been out init this afternoon , again ok I checked the oil tonight and it seems ok (between the marks on the dipstick) should I be worried or is it just a glitch? Any advice would be welcome

2015 Fiesta

10 August 2014 - 08:55 AM

Just been on another fiesta forum ( not been on it before ) and it showed a pic of the 2015 fiesta, the rear lights are shaped like the focus and it said trim levels are revised to s, se titanium and st , it wasn't translated to English very well so dont know how legit it was

Car Fixed

20 May 2014 - 05:06 PM

Got the car back today apparently it was a relay causing the problem ( immobiliser malfunction power steering malfunction ) so fingers crossed it's sorted

Breakdown

16 May 2014 - 09:17 PM

So my 10l ecoboost broke down again tonight it started on Thursday when the missus tried to start it it came up with immobiliser malfunction and then steering malfunction , when I went to it after work it started first time , so she used today( fri) and it's been ok . Went out in it tonight an came to re start it and same fault appeared so aa came to it and basically disconnected the battery for 10 min and it started , I'd already booked it in at the garage but its going to be wed before they can look at it anyone else had this fault ? Gonna use it tomorrow but the aa guy said if it happens again they'll just tow it to the garage and organise a hire car (or I could try disconnecting the battery again) we'll see tomorrow 9