Jump to content


Show

moodymoocow

Member Since 22 Sep 2013
Offline Last Active Oct 20 2013 10:32 AM
-----

Topics I've Started

Problem Going Uphill!

04 October 2013 - 03:11 PM

my focus 2002 1.6 manual went into the garage on Wednesday morning for timing kit replacement since then I have felt it was a bit slow taking off at junctions then I thought I was just being paranoid until today when I was at the school which is on a steep hill and I couldn't get up it! the car seems to be running fine apart from this I at first thought my clutch was on the way out but the car doesn't over rev when I was trying to get it to move foot to the floor and getting about a metre at most! am stumped?!? have the garage mucked up the timing or do I have another problem all together?

 


No Central Locking Indicator Or Interior Light

22 September 2013 - 09:58 AM

Last night went to go out in the car and noticed I couldn't open the car with the key so opened door with the key and then noticed there was no light so I automatically thought i'd left something on and drained the battery but the car started fine then I noticed I couldn't let my passengers in as both back doors are dead locked and the boot open button isn't working either :(

 

Took the car out but as soon as I got to the first junction this is when I noticed I had no idicators this is all I have noticed so far as it was late and couldn't really look at much else this morning I've checked the fuses and they are all ok am at a total loss here and I really need the car for work tomorrow morning could anyone point me in the direction of where I should be looking?