Jump to content


Andymoz87

Member Since 21 Dec 2013
Offline Last Active Today, 12:43 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: No Auto Play Whilst Indexing :(

16 December 2014 - 09:23 PM

I've got two mate and it does the same with both it does the same with my phone too, I even changed the lead to see if it solved it but to no avail, it's due a service in a couple of month so be easier to just let ford deal with it.

In Topic: No Auto Play Whilst Indexing :(

16 December 2014 - 06:45 PM

And come today and it won't do anything just says failed to connect then just sits there sodding thing it works through the line in but that doesn't give me any controls through the car

In Topic: No Auto Play Whilst Indexing :(

15 December 2014 - 09:34 PM

Cheers mate, tried doing the master reset and pulling the fuses but to no avail, but worked out that all I have to say is shuffle on the Sync and it comes on straight away as normal so I'll just stick to doing that and see if it fixes itself.

Cheers

In Topic: Rain-X Or Alternative

23 October 2014 - 06:54 PM

I use Krystal clear by greased lightning it works as a glass cleaner as well as making the glass slippery when wet lol, though it will only do the same job as rain x will, I'd just stick to what you are already familiar with

In Topic: Engine Bay Detailer?

16 August 2014 - 02:23 PM

I usually just wipe out the engine bay with a wet microfibre to remove most if the dust and grime, then after putting tyre black on the wheels (megs endurance) i use the same sponge and wipe it over all the plastic parts and it brings them up nice and glossy