Jump to content


darthbabo

Member Since 16 Mar 2008
Offline Last Active Dec 11 2014 12:59 PM
-----

Topics I've Started

59 Focus Zetec 1.6 Tdci

08 December 2014 - 09:33 PM

Hey guys thought I'd come join after getting used to my new car. I've bought a 2009 59 plate Focus Zetec Estate 1.6 TDCI [110] and have got to say that so far I'm loving the driving experience with it so far. I had it cheap as it is a fairly high milage car for the year (ex lease) so it does have a couple of niggly bits wrong with it that I can get sorted at my own pace but doesn't affect the driving of the car.

 

There is one thing i'd ask your advice about and that is the sat nav unit built into the car, the map software works but it doesn't pick up any GPS signal whatsoever and i was wondering if anybody has had the same issue. It's not an immediate problem as i have a tomtom anyway and the update prices for the unit are crazy but i am curious as to what it could be.

 

These are the advert photos I'll upload my photos of the car once it's had a wash :)

 

Attached File  2014-12-07 14.58.14.png   1.22MB   13 downloadsAttached File  2014-12-07 14.58.17.png   1.22MB   13 downloadsAttached File  2014-12-07 14.58.20.png   1.17MB   13 downloadsAttached File  2014-12-07 14.58.23.png   1.08MB   13 downloadsAttached File  2014-12-07 14.58.25.png   1.15MB   30 downloadsAttached File  2014-12-07 14.58.29.png   1.21MB   13 downloads

Attached File  2014-12-07 14.58.32.png   1.09MB   13 downloadsAttached File  2014-12-07 14.58.36.png   995.47KB   15 downloadsAttached File  2014-12-07 14.58.43.png   753.65KB   14 downloads