Jump to content


Show

leighfos

Member Since 25 May 2009
Offline Last Active May 02 2012 07:36 PM
-----

Topics I've Started

Focus Stock Stereo Problem

27 April 2012 - 07:56 AM

Hi guys im hoping that one of you very smart people can please help me with a problem i've been having, my car is a 2000 1.8 climate zetec focus estate - i recently attempted to install a new stereo to my system (ALPINE FLIP SCREEN) half way through the install the radio wouldnt come on at all peviously working realising that i didnt have enough time to fix this i decided to put the stock radio back in until i had time, so i put my stock radio back in entered the code and didnt think anymore to it, i came to my car the day after and noticed when i turned my car on the stereo didnt turn on until i pressed the button, also when i took the igntion keys out the radio stayed on? Im abit of a novice when it comes to stereos i can install by following diagrams thats about it any ideas on this problem, when i switch it on even with the ignition keys in it comes up with the 1 HOUR ONLY notice on the stereo, also ive noticed since this problem my rear windscreen di-mister flashes on then straight off, if anybody could please help i would greatly appreciate it thankyou in advance Leigh

Ford Focus Stock Stereo Help.

27 April 2012 - 07:36 AM

Hi guys im hoping that one of you very smart people can please help me with a problem i've been having, my car is a 2000 1.8 climate zetec focus estate - i recently attempted to install a new stereo to my system (ALPINE FLIP SCREEN) half way through the install the radio wouldnt come on at all peviously working realising that i didnt have enough time to fix this i decided to put the stock radio back in until i had time, so i put my stock radio back in entered the code and didnt think anymore to it, i came to my car the day after and noticed when i turned my car on the stereo didnt turn on until i pressed the button, also when i took the igntion keys out the radio stayed on? Im abit of a novice when it comes to stereos i can install by following diagrams thats about it any ideas on this problem, when i switch it on even with the ignition keys in it comes up with the 1 HOUR ONLY notice on the stereo, also ive noticed since this problem my rear windscreen di-mister flashes on then straight off, if anybody could please help i would greatly appreciate it thankyou in advance Leigh