Jump to content


5t3v3

Member Since 12 Jun 2009
Offline Last Active Today, 02:41 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Superchips Bluefin?

01 May 2015 - 06:50 AM

Hmmmm well dunno where they are getting that information from, I bought mine on ebay, used for £45 and bluefin charged me £115 to reset it to my last st last december/January time. Then I reset it again this January to my new st for £225.

In Topic: Superchips Bluefin?

30 April 2015 - 09:55 PM

You won't need one specially for your model, any 2nd hand handset will do as it will need to be reprogrammed to your car before you can use it.

Once the handset has been plugged into a certain car it is locked down to that particular car.

In Topic: My Guide To Remove Chrome Grille 2012 Onwards

20 April 2015 - 12:50 PM

Wow guys I thought this was supposed to be a place where people came to be helpful, not belittle someone for posting something to say "this is how I done it and it worked for me" Which brings me to the point, where exactly is your highly detailed guide on how to do it? Hopefully with many points including pictures and a list of tools to use?

In Topic: St Is Getting More Power Next Week!!

21 February 2015 - 05:32 PM

Ok Glynn thats great thanks. Starting to get a bit annoyed with AS, they are being no help at all. All they want is to give me a refund instead of coming up with a solution when I'm trying to tell them what the problem is.

In Topic: St Is Getting More Power Next Week!!

21 February 2015 - 11:12 AM

Morning GlynnZS, sorry to bring all this up again, Still not got to the bottom of the light comming on. I dont suppose you still have your original airbox lying around? I took the kit back off the other night and was trying to compare the two MAF housings and what i noticed was the sensor looks like it is sitting slightly off to one side and lower down inside the pipe that it does on the original. Also the diameter of the new housing is much smaller that the original ( to the point you can put the new part inside the old one and see quite a bit of a gap and move it around a lot. Would you be able to send me pictures of your's if you still have it and compare them both to see what you find?

 

Ive tried everything i can think of now and its not making a differnce too it, It has got me convinced it is a problem with the sensor housing now.

 

Thanks very much

 

Steve