Kieranrussell9

Focus Mk2 - Both dipped lights not working

Recommended Posts

Hey Guys,

So earlier today I found out that both my dipped lights aren't working. Main beam, fog lights, side lights, indicators everything else is working.

I've tried different bulbs in case they were blown and I have inspected and changed what I think were the correct fuses. 

Could this either be the switch itself (but every other mode is working fine)? or is there are relay that could be gone?

The car is a 2007 Focus 1.6 zetec.

Thanks in advance.

Kieran

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

4 hours ago, Kieranrussell9 said:

After tossing and turning last night, I thought I would try more different bulbs for peace of mind, and of course, they worked. 

Cheap and easy, even if I was a bit stupid 🤦‍♀️😂

Ah well at least you got them working 😁

Share this post


Link to post
Share on other sites

keep an eye on them, the go pop all day long on mk 2 and 2.5 focus'

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, Botus said:

keep an eye on them, the go pop all day long on mk 2 and 2.5 focus'

Agreed went through a few sets of osrams seems the assembly only likes basic halogen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now