HarrisAli

Fiesta 2013 aux not working

Recommended Posts

Just bought a fiesta privately and the aux does not seem to work. When I click aux it goes on to the outline of the page but nothing shows up just empty boxes. 

I have tried to master reset it and it has not worked. I also took the fuse out and put it back in.

Also bought new aux cable and it didn’t effect it and tried with a couple phones 

can someone help?

5558259D-1B0B-4314-8A13-078A84288B38.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

on mine if i press the aux button it toggles through various options when I press Aux multiple times. Line in, USB, bluetooth.  If you press your Aux multiple times does it just stay the same?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, isetta said:

on mine if i press the aux button it toggles through various options when I press Aux multiple times. Line in, USB, bluetooth.  If you press your Aux multiple times does it just stay the same?

 so when I press aux it will go onto the empty page as seen in the picture, even if I press it multiple times, but if I press the left arrow and go to the menu,   it comes up as sync media. Not sure if that makes any difference 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.