Jump to content
Do Not Sell My Personal Information


Strange happenings with Aux on 06 Focus


Recommended Posts

I’ve have an old 2006 Focus that was unused for about 8 months. Everything works fine except the terrible reception on the radio, and the Aux.

 

It works fine for an unspecified amount of time before periodically cutting out for about half a second, then eventually just refusing to work at all. Quite often it will work for around 30 mins, then when I turn the engine off and back on, nothing.

Tried multiple devices and wires, so I’m convinced it’s the Radio. 6000CD without bluetooth

Any ideas? Thanks

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Manhog said:

Any ideas? Thanks

Yep, shove in landfill and buy a replacement. You can pick up 6000CDs on Ebay for about £20, make sure it comes complete with code. Not worth the time/effort/expense on diagnosing the fault. Make sure it's a like for like replacement, some older 6000CDs do not have the 'AUX' button! Welcome to the forum...

Link to post
Share on other sites
On 3/21/2021 at 8:34 AM, StephenFord said:

Yep, shove in landfill and buy a replacement. You can pick up 6000CDs on Ebay for about £20, make sure it comes complete with code. Not worth the time/effort/expense on diagnosing the fault. Make sure it's a like for like replacement, some older 6000CDs do not have the 'AUX' button! Welcome to the forum...

Guess I’ll do that then. Thank you for the help.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership